23.07.2006 г., 0:12 ч.

Целият ни живот 

  Поезия
567 0 4
Няма музика!
Пианото изнесоха хамалите.
Така че скучно,
със трамваен ход,
от Колелото, до Орландовци,
през Халите
ще мине целият ни живот.
1978 г

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??