6.02.2009 г., 22:00 ч.

Целуни ме 

  Поезия » Любовна
920 0 3

Целуни ме

 

В суровия зимен хлад

на устните ми падна снежинка,

ако поискаш да ме целунеш - вземи я! 

Вземи от очите ми болката,

вземи от лицето умората

и подари на деня ми надежда.

В шепа събери ми чувствата

и ги подреди като часовник,

а стрелката на живота

сама ще отмери дните ни...

Прегърни ме. Целуни ме. Стопли ме.

Тогава щастието само ще дойде при нас!

© Сашка Нешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Просто прекрасно!
  • Много добро!!!
  • ...Вземи от очите ми болката,

    вземи от лицето умората

    и подари на деня ми надежда....

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Предложения
: ??:??