Целувай ме нежно, докосвай, както знае твойта ръка.
Прегръщай ме страстно, но в присъствието на любовта.
Когато я няма, всичко изглежда тъй грозно, зловещо - като дявол в нощта.
Целувай ме нежно, а аз ще мълча.
Не стòпли ме, когато ми беше студено,
дано сега аз успея да стопля твойта душа.
Целувай ме нежно.
Животът е тежък и няма нищо по-ценно от любовна целувка в нощта.
Целувай ме нежно сега, а пък за после - само сладка мечта в малък спомен за любовта.
© Йоанна Митрова Всички права запазени