5.03.2017 г., 18:00 ч.

Целувай ме 

  Поезия » Любовна
366 0 0

   Целувай ме, целувай ме, как искам аз,

                                                   целувай ме, целуваща ме топла власт,

                                                   целувай ме, по нас се стича топлина,

                                                   целувай ме, прегряла има нощна тишина.

 

                                                   Целувай, целуваща ме синя страст,

                                                   целувай ме, не спирай в нощта те моля аз,

                                                   целувай ме, дари ни нощта с този час,

                                                   летящ, безкрайно жизнен е огън този час.

 

                                                   Целувай ме, целувай ме, аз съм с теб,

                                                   гори под нас нашта една-едничка степ,   

                                                   целувай ме, копнежите ми сбирай в шепи,

                                                   целувай ме пред всички, дори да е нелепо.

 

                                                   Целувай, целувай ме, желая аз,

                                                   целувай ме, градът лей тъмнина пред нас,  

                                                   целувай ме в този бурен, нощен час,

                                                   целувай ме пред погледа на кротък клас.  

 

                                                   Обичай ме завинаги от този миг,

                                                   в града вървим, седим на пейките сами,

                                                   под сребърно пространство сме съвсем сами,

                                                   обичай ме, усмивката ми приеми.

 

                                                   Целувай ме, целувай ме, с мен остани,

                                                   отново с много обич сега ме погледни,

                                                   целувай ме, ръка към мене протегни,

                                                   с усмивка уморена после до мен легни.

 

                                                   28-29.07.16 

© Явор спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??