16.06.2010 г., 9:46 ч.

Целувам 

  Поезия » Любовна
533 0 0

Целувам мисълта за теб,

в която се унасям буден.

Целувам двете ти ръце,

целувам погледа ти влюбен.

 

Целувам своята мечта,

която вече е реалност.

Целувам пълната луна,

целувам устните ти бавно.

 

Целувам всяка част от теб,

целувам даже и звездите,

целувам и така ми е добре,

целувам радостта през дните.

 

 

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??