Целувам мисълта за теб,
в която се унасям буден.
Целувам двете ти ръце,
целувам погледа ти влюбен.
Целувам своята мечта,
която вече е реалност.
Целувам пълната луна,
целувам устните ти бавно.
Целувам всяка част от теб,
целувам даже и звездите,
целувам и така ми е добре,
целувам радостта през дните.
© Даниел Стоянов Todos los derechos reservados