8.11.2020 г., 9:39 ч.

Целувам устните на щастието 

  Поезия » Еротична
566 1 3

 

Като лоза около мене се обвиваш,

разкриваш тайните си ти без свян,

и нови светове за мен разкриваш -

Жена ли си, или сънуван блян?

 

Така изкусна си в любовното изкуство -

превърна ме във жрец на твоя храм...

Пред тебе съм емоция и чувство,

без тебе и в тълпата бродя сам!

 

Страстта ни в бързоструйни водопади

излива се във разточителни вълни,

и огънят от общите ни клади

изпепелява ни... но без да ни боли...

 

А после пак от пепелта ни ражда

страстта, която ни е обладала,

страстта, която като люта жажда

упойва ни със своята наслада.

 

При мене пак си! Времето изтече

по сипея на сладострастието...

Разделям се със стиховете тази вечер

и целувам устните на щастието!

 

03.06.2014.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??