28.11.2008 г., 23:14 ч.

Целувка 

  Поезия » Любовна
426 0 0

Искам да ме целуваш в градина от рози,

когато денят се топи във реката.

Искам всяка звезда да чуе,

как душите ни говорят без думи.

Искам, когато тебе прегръщам,

ангели да се усмихват в небето.

Искам очите ни никога да не забравят

онова, което си обещаха.

Не искам нищо друго да имам,

освен допира на твоите ръце.

Не искам  нищо друго да слушам,

освен как бие твоето сърце...

Но само ела! - Целуни ме в градина от рози!

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??