12.02.2021 г., 15:54 ч.

Целувка 

  Поезия » Любовна
220 0 2

Само миг -

побрал е Вечност...

Чуден пик

от свежа нежност...

От Любов

се сливат устни...

Жаден зов,

нектари вкусни...

Във екстаз

клепачи падат...

Сладка страст

души отдават...

Две сърца

в един туптеж...

Тука са

и жар с копнеж...

Не е сън,

а топъл лъх...

Блика звън

от дъх във дъх...

Аромат

струи мечтата...

Искрен свят

на красотата...

Извор чист

живот дарява...

Диск лъчист

в небето плава...

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??