Само миг -
побрал е Вечност...
Чуден пик
от свежа нежност...
От Любов
се сливат устни...
Жаден зов,
нектари вкусни...
Във екстаз
клепачи падат...
Сладка страст
души отдават...
Две сърца
в един туптеж...
Тука са
и жар с копнеж...
Не е сън,
а топъл лъх...
Блика звън
от дъх във дъх...
Аромат
струи мечтата...
Искрен свят
на красотата...
Извор чист
живот дарява...
Диск лъчист
в небето плава...
© Асенчо Грудев All rights reserved.