6.03.2008 г., 11:25 ч.

Целувка на ангел 

  Поезия
1302 0 5
 

              Целувка на ангел

                                                                на моето уникално момче.

Поръсен с пудра захар бетонна,

той седи и милва с косите си камъка .

Ръката избърса сълзите на чЕлото,

оставяйки бяла следа.

 

Четката се разтанцува върху студения дансинг,

под меките и крачета се появи,

жена с красиви крила.

 

Но липсваше нещо, нямаше пламък в зениците

бели.

Помисли човекът, покашля се, поседна за малко

и скочи, докосна студените устни.

 

Камъкът грейна от горещия допир

и подари на човека усмивка.

А той и до днес си я носи,

все пак е целунат от ангел.

                                                                от щастливото момиче

© Мария Чонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??