30.10.2008 г., 11:37 ч.

Целувката 

  Поезия » Любовна
1031 0 3

ЦЕЛУВКАТА



Докоснато дихание
потрепва в мрака.
Устни в жад
стакана пият.
Очи притворени,
за да ослепеят
за лъжата.

© Дияна Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??