Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Целувам те по устните и по очите.
И галя дългата ти хубава коса!
Продължавам с целувките надолу към гърдите,
красиви са, целувам щръкналите им зърна!
Целувам те, целувай ме и ти страстно сега,
задно да усетим, да усетят телата ни страстта!
Да се любим дълго чак до сутринта!
Телата ни да са сякаш в едно така,
да тръпнат в истинска наслада сега!
А когато се събудим заедно на сутринта,
събуждане с целувки, една сбъдната мечта!
И нека тя, страстта, да поддържа огъня на любовта,
за да не загасне, да остане в нашите тела и сърца!
© Валентин Миленов Всички права запазени