23.06.2007 г., 22:00 ч.

ЦЕНА 

  Поезия
491 0 3
 

         ЦЕНА


В едно със пулса на кръвта

    минава през сърцето времето -

          минути, часове, години...

    невидима, отлита младостта.


Умората в очите се стаява.

       От много сълзи и усмивки бързи

            лицето с бръчки леко се покрива

       И спомен - белите коси остават.


Любов, омраза, страст и самота -

       като снежинки тихо се разтапят

            и се просмукват в цялата ни същност

       ведно със пулса на кръвта...


Такава е цената да сме живи!!!

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??