15.08.2007 г., 14:54 ч.

Цепи изхода скъпи! 

  Поезия
670 0 1
И тази вечер пак си онлайн,
но май не виждаш...
искам да се махнеш... бай!
Дори и той не иска с тебе да говори,
с мене той излиза и за мене само
ти бърбори!
Видя ни, нали? Хвана те яд или...
цепи изхода, скъпи,
тази нощ той ще бъде с мен,
умело опитваш се
с ласки да го мамиш към теб...
но, скъпи, разбери... това, което
мога аз да му дам, никой не
може да му даде...
откажи се и си върви...
С теб е, но само мен сънува, нали?
Цепи изхода, скъпи,
напразни надежди пилееш ти...
Цепи изхода, скъпи,
тази и всяка следваща нощ
той е с мен, разбери!

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??