3.03.2008 г., 16:32 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
422 0 1

Преди да си отидеш - остани!
Преди да тръгнеш - ме вземи!
Преди да ме забравиш - за мен си спомни!

Но щом не искаш - забрави!
Бъди за мен едно начало и да станем с теб нежно цяло!
Когато се събудя сутрин и погледна слънцето,

се радвам, че денят е започнал и ще те видя отново.

© Радка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??