1.08.2010 г., 23:31 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
617 0 0

Не съм далтонист,

нито светът е черно-бял.

Част от мен - преди

остава в мен - сега.

 

Светът е същият,

но времето минава.

Каквато се родих,

такава ще си отида.

 

Не съм песимист,

усмихвам се, щом мога.

Познавам себе си

и такава ще остана.

 

Не, не съм далтонист,

а и дори да бъда -

дъгата на света

със душа се гледа.

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??