31.07.2008 г., 20:50 ч.

ЦГ 

  Поезия » Любовна
602 0 3
 

Целувката очаквана жадувам...

Всеки път, когато съм с теб,

Едва се сдържам, а така искам

Твоите устни да усещам.

Ангелската ти душа да възбуждам,

Никога от теб да не се отделям!

Гори в мен една искра, която ти запали,

Една искра сърцето пари...

Отне ми ти тъгата само с погледа си!

Ръцете ти искам да докосвам.

Гледам в очите ти и в тях потъвам.

Искам да те имам, но искам и да не избързвам!?

Една любов изгубих и не искам това да се повтори!

Винаги ще помня погледа ти, допира ти...

 

06.01.2004 г.

 

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??