Целувката очаквана жадувам...
Всеки път, когато съм с теб,
Едва се сдържам, а така искам
Твоите устни да усещам.
Ангелската ти душа да възбуждам,
Никога от теб да не се отделям!
Гори в мен една искра, която ти запали,
Една искра сърцето пари...
Отне ми ти тъгата само с погледа си!
Ръцете ти искам да докосвам.
Гледам в очите ти и в тях потъвам.
Искам да те имам, но искам и да не избързвам!?
Една любов изгубих и не искам това да се повтори!
Винаги ще помня погледа ти, допира ти...
06.01.2004 г.
© Силвия Герджикова All rights reserved.