9.11.2010 г., 12:58 ч.

Ч.Р.Д. 

  Поезия » Бели стихове
532 0 1

Днес слънцето за теб е изгряло

днес всички птички за теб са запели

защото днес ти имаш празник

и ти с радост вдигаш чаша...

 

Наздраве всички казват ти

и пожелават само тези хубави неща:

здраве щастие и само радост

да се вмъкват в твоята душа...

 

Нека винаги силно да те обичат

и ти да връщаш любовта

и нека само с усмивка и с голямо сърце

да можеш винаги да казваш - Обичам те

 

Нека кариера да си завъртиш

и да даваш пример

без открадени и зли мечти

нека просто в живота - ти върви...

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??