21.02.2008 г., 10:49 ч.

Чаена церемония 

  Поезия » Любовна
816 0 15
Вечер е. 
С дъх на мента,
с вкус на любов.
Ето те пред мен,
най-желана,
най-мечтана.
Ароматен чай зелен
ще пием с теб.
Себе си  ще открием
в трепетен сонет.
Тогава ще изпаднем
в буйна страст.
Две прегърнати тела
в любовна сласт.
В косите ти ще се губя,
в плен на радостта.
Тялото ти ще любя,
таз неземна красота.
Вечер е.
Ела да пием чай.
В сърцата пролет е.
Навън е май.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??