18.12.2011 г., 15:47 ч.

Чай 

  Поезия » Друга
639 0 3

Чай
извиращ
е мигът.

Чай
горещ
е изгревът.

Чай
от билки
е денят.

Чай
сладникав
е страстта.

Чай
без захар
е скръбта.

Чай
изстинал
е нощта.

Чай
без чувства
е смъртта.

© Денис Метев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??