23.03.2017 г., 12:02 ч.

Чаках те 

  Поезия » Любовна
275 1 0

А как исках да дойдеш при мен
сложих стол, сервирах масата.
Домът ми бе уютно подреден 
ваза с цветя ми беше украсата.

 

Налях малко вино в две чаши
седнах, отпих и дълго те чаках.
Обичта и топлината не са наши
разбрах го и тихо си поплаках.

 

Мъж съм, чистих колкото мога
постарах се, а вече минава час.
Не идваш,обзема ме тревога
а аз просто бях сигурен в нас.

 

Може би след време ще питаш
как съм изкарал онази вечер.
Ще кажеш: "Вече не ме обичаш"
обичам те, но ще съм далече.

© Явор Перфанов Всички права запазени

2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??