Седя така,
разпръснати листа,
химикалка в ръка,
положила глава.
Мисли дълбоки,
рани жестоки,
спомени далечни,
мечти безконечни.
Сън ли е това
или просто съдба?
Дните отминават,
приятелите заминават.
Оставайки сами,
чакаме да дойде тя
в края на нощта...
Чакаме смъртта.
© Ива Всички права запазени