14.08.2008 г., 9:18 ч.

Чакам те 

  Поезия » Любовна
2306 0 13
 

Срещнах те и те прибрах в сърцето си.

И после търсех и те преоткривах

навсякъде и точно там където си.

Винаги намирах те и с теб заспивах.

 

Бях самотен, а живееше навътре в мен.

Все чаках да изплуваш и за миг дори

от красивият ти взор да бъда покорен -

да ме събудиш, да съм жив почти.

 

Безброй мечти с теб в тях...

Безброй молитви към безкрая...

Колко пъти в мислите усмихнат бях,

а плач от споделено щастие не зная.

 

Но ти ще дойдеш, знам, не бягам.

Сълзите ми - ще ги попиваш.

И ще ми помогнеш да повярвам,

че винаги с мене ще заспиваш.

© Валентин Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??