9.10.2007 г., 21:05 ч.

Чакам те 

  Поезия
1047 0 2
 

Ти пак дойде в съня ми,

oтново беше нежен,

kакто никой друг не може.

Сгушена в обятията ти любими,

не исках да помръдна,

усещах, че ще те изгубя.

И ето тя дойде, утринта проклета!

Мразя слънцето, което те отне от мен!

Мразя всеки ден, защото си далеч от мен!

Чакам те и тази нощ...

© Нели Вичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??