12.02.2017 г., 9:53 ч.

Чакам те 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
559 1 0

Хайде ела, ела и вземи болнавата ми душа.

Нищо, че е закърпена от вси страни.

Какво чакаш?  Тръгни! На прага защо стоиш?

 

Ела любов или каквото и да си.

Ела и вземи мен и онази болна душа

Въпреки че не знам, за теб от полза ли ще е тя.

 

Не се плаши, безобиден съм вече.

Само съвест скромна ми оставиха.

Всичко друго мое откраднаха.

Мечти, радост и сърцето ми взеха

и в замяна сложиха някакво, което само тупти.

 

Не ме карай да крещя, а просто ела, че нямам време

и да чакам не обичам.

Ела, любов, искам да ме разтърсиш за последно

и след теб мога вече и името си да не помня.

 

Но нали ще съм те живял!

© Султан Ангелов - DESTUR Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??