20.05.2008 г., 22:32 ч.

Часовникът тиктака 

  Поезия » Философска
1331 0 6
Часовникът тиктака,
времето лети.
За кой ли път изплаках
своите мечти...

Часовникът тиктака,
времето лети.
След таз минута плаха
какво ли ще ни сполети?

Часовникът тиктака,
времето лети.
Стрелките ли се сляха
или това си ти?

Часовникът тиктака,
времето лети.
Глупаво е да се смята,
че утре няма да боли.

Часовникът тиктака,
времето лети,
така че няма смисъл да се чака,
не разбра ли ти?!

© Сара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??