18.07.2013 г., 18:07 ч.  

Част от мен-част от теб 

  Поезия » Еротична
1714 1 0

Част от мен-част от теб

 

Има една моя част в твоето тяло
и си пасват идеално двата различни комплекта.
Два броя плът, за секс закрещяла
и страстна любов допълват момента.
А ти си така завидно перфектна...
Завидно близо до теб, опитвам от кожата ти.
Консумирайки ме, правиш всяка друга дефектна
и в моите окови от чувства ме държиш като заложник.
Нова мода - секс дрога, по пътя от банята до хола.
Оглушавам, но продължавай да стенеш в ухото ми...
Нека всеки оргазъм бъде нашата парола,
когато с устни бавно ме изцеждаш от либидото ми.
Още малко... продължавай... изкарай ме от кожата ми.
Искам да оставя спомена за този миг надълбоко вътре в теб.
И да усетя съвършенството да си перфектно моя,
когато съм перфектно твой, изтощен на мекия дюшек.

© Михаил Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??