27.09.2011 г., 12:59 ч.

Частици от безкрайната Вселена... 

  Поезия
598 0 21

Момина сълза, ухание,

река, течение, съзнание,

бяла пеперуда, миг, послание,

дъх, живот и път без знание.

Тишина, покой и чистота,

вълнения, престой, самота,

глътка въздух, изгубена мечта,

пух от облак, небесна красота.

Звук желан, обич все омайна,

нежен допир, съдбовна тайна,

болка, сила и опора трайна,

цел, но все далечно крайна.

Спомен, старост, тъга несподелена,

денем, радост, душа простена,

вяра в Бога закалена,

частици от безкрайната Вселена...

 

© Елeна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??