2.09.2007 г., 13:15 ч.

(че ти си всичко за мене...) 

  Поезия
744 0 4
В 8 и 30 - среща в чата,
в 9 и 30 - излизаме с колата,
до 10 и 30 сладки целувки, в 11 прегръдка за чао и после сънувам те аз цяла нощ!
На другия ден пак се повтаря, на следващия вратата ми отваряш...
След седмица-две аз вече казвам, че съм със тебе и за друг дори не помислям.
След кратка раздяла обаче осъзнавам колко много ми липсваш...
И щом дойде си бързам да те прегърна, във теб да се вкопча и в сърцето си да те върна! Още няколко дни... после седмица-две... май те обичкам... дали някой ще разбере! Пазя го в тайна дълбока, скрита в сърцето ми, гледащо тебе... понякога май се издавам... Кажи ми го първо ти, тогава ще ти кажа и аз...                  (че ти си всичко за мене...)!!!

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??