20.08.2008 г., 20:20 ч.  

Чехлите ми 

  Поезия » Любовна
656 0 9

  

         … петелът няма да пее днес,

         докато не си се отрекъл три  пъти,

         че Ме не познаваш.

                            Лука гл.22:34;


... И за да прекъсна черната ти серия
на обърканост и на раздвоения,
оттеглям се от теб.
Защо да се тревожа?
Нали те има!
А това, което е мое,
само ще ме намери.

Оттеглям се от теб,
като море от бряг,
но оставям чехлите ми в твоя дом
да стържат по гузната ти съвест,
докато от челото ти потекат
милиони капки кръв.
И изтощен от болка
ще ги молиш
да те отведат при мене,
която ти вдъхвам обич и живот.

© Латинка-Златна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??