… петелът няма да пее днес,
докато не си се отрекъл три пъти,
че Ме не познаваш.
Лука гл.22:34;
... И за да прекъсна черната ти серия
на обърканост и на раздвоения,
оттеглям се от теб.
Защо да се тревожа?
Нали те има!
А това, което е мое,
само ще ме намери.
Оттеглям се от теб,
като море от бряг,
но оставям чехлите ми в твоя дом
да стържат по гузната ти съвест,
докато от челото ти потекат
милиони капки кръв.
И изтощен от болка
ще ги молиш
да те отведат при мене,
която ти вдъхвам обич и живот.
© Латинка-Златна All rights reserved.