1.08.2008 г., 13:50 ч.

Черен ангел 

  Поезия » Любовна
690 0 2
 

Черен ангел

 

Все така пусто е...

Тихо е.

Сърцето ми бие все по-бавно,

сякаш времето спира.

Глупаво е, знам,

иска ми се да заплача от срам.

Един ангел без криле

пpеобръща цялото небе.

Очи, по-сини от море...

Потънал в мълчание,

дали сърцето ти е изпълнено със страдание?

"Дали ще дойде най-щастливия ден",

когато ти ще си до мен?

Знам само,

че всеки ден за теб живея,

за твоето лице копнея...

И в Дявола, и в Бога мога да се закълна,

че без тебе ще умра!

Моята любов е тайна,

но може би вечно трайна!

Всеки ден е и Ад и Рай...

Ад е, че името ми не знаеш,

че за мен нехаеш...

Рай е, че те обичам,

макар пред всички да отричам!

Може би да обичаш така силно, е грях,

но знам, че моят смях

е прикритие на тъга,

тъй като сърцето ми е обречено на самота.

Дали е съдба, когато след тебе тичам

и пак в любов ти се вричам?

Сигурно е просто лудост...

Сигурно съм още малка...

Едва ли някога ще разбереш...

Знам, че може да има друга,

но това не ме спира да те обичам до полуда...

Аз искам само твоето щастие,

а аз пак оставам, потънала в нещастие...

© Цвети Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Силни думи...Страхотен стих! Поздрав!
  • Добре дошла - хареса ми!!!Ако е такъв хубавец, като на аватара ти -
    си заслужава очакването!!!Поздрави!!!
Предложения
: ??:??