26.08.2010 г., 22:03 ч.

Черна пролет 

  Поезия » Друга
703 0 0

Тръпки ме побиват отново,

чувства изпитвам - странни!

В черно съм пак – по навик,

за хора си мисля – алчни!

Пролет беше, жаден бях,

жаден за чувства, любов – за болка...

Приятели имах верни, безценни

и жаден си останах заради „приятели неземни”!

Сълзи изплаках - черни,

кръв изливах – черна!

Души видях – черни,

любов изпитвах –черна!

Пролет ли бе, да я опишеш?

Да, пролет бе – черна!

© Сюлейман Сюлейман Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??