3.11.2012 г., 13:49 ч.

Черните очи 

  Поезия » Любовна
738 0 8

                                                              На Д.

 

Черните очи... Две черни бездни.

Няма път за връщане оттам.

В ада  им  прокълната  ще чезна

и  ще гина във властта им, знам.

 

Ще треперя от безмълвни страсти,

не разбрала смисъл и вина.

Ще измоля прошка и причастие,

в черното открила светлина.

 

От живота - весел и невесел,

кратко сладък, стряскащо горчив -

ще си тръгна някой ден, отнесла

тайната на тия две очи.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??