10.04.2006 г., 23:53 ч.

Черните вълни пред мен... 

  Поезия
475 0 1

На Л.

Черните вълни пред мен

покриват нежни рамене. 

За кого ли са мъка 

и на кого носят радост те?  

Как искам някога и мен да залеят! 

Но не по причуда  

или липса на изход,  

а от сърце! 

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??