10.09.2007 г., 10:05 ч.

черно-бели мечти 

  Поезия
524 0 2
Черно-бели мечти се преплитат във мен!
    Лошо ли е, че те желая - не мисля,
греховно ли е, че искам да потъвам в прегръдките ти?
   Ин и Ян, обзели мислите ми,
се преплитат и борят с черно-белите ми мечти,
разумът казва: СПРИ, а сърцето нашепва: ОБИЧАЙ ГО!!!








19.08.2007год . 05:25ч

© Елена павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??