31.07.2007 г., 10:19 ч.

ЧЕРНО И БЯЛО 

  Поезия
430 0 9
Всеки има свойте черни дни,
един след друг животът си отива.
Облако тъмен, простора ми върни,
без него, знай, дух сила не намира!

Всеки има свойте бели дни,
цвят след цвят, люляк аромат отдава!
Облако бял, ела и светлина ми донеси,
за нея, знай, обич давам за отплата!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??