26.08.2008 г., 17:19 ч.

Черупчица 

  Поезия » Бели стихове
1189 0 9

 

Черупчица.

Затваряй бързо!

Ще те види

някой,

накоя...

И ще поиска

да влезе!

Да го пуснеш,

при себе си.

Да те познае...

Да разнищи

съществото ти.

Черупчица.

Нима,

не ти е тясно!?

Душицата ти...

свита ли е!?

Пусни се!

Себе си

пусни -

навън!

Не бой се.

Повярвай ми!

В черупчици

живеят,

но само...

мекотели!

© Поли Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??