2.06.2012 г., 17:59 ч.

Черупки от охлюви 

  Поезия » Друга
492 0 1

Цялата съм черупки от охлюви,

разпадам се на парчета убождане

и падам със стрясък,

ранявам тревата,

която ме хранеше,

наливам я с кръв,

връщам я в нея си.

Безтегловна, безжизнена,

се провлачвам, не мога да стана,

но някак летя -

далече, далече от себе си

и дишам небе, в нозете на бога.

© Алия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??