24.02.2022 г., 7:53 ч.

Червената армия 

  Поезия
224 0 0

Червената армия печели пак,

но без жертви няма как,

пак загина нашият брат,

но ние ще победим нашия враг,

танковете отиват напраред,

аз чаках този момент

и ето всичко прикючи

и се включи

победният химн.

© С Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??