24 февр. 2022 г., 07:53

Червената армия 

  Поэзия
218 0 0

Червената армия печели пак,

но без жертви няма как,

пак загина нашият брат,

но ние ще победим нашия враг,

танковете отиват напраред,

аз чаках този момент

и ето всичко прикючи

и се включи

победният химн.

© С Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??