24.09.2014 г., 23:45 ч.  

Червени рози 

  Поезия » Любовна
411 0 1

      

Есен е, а розите цъфтят,

упойват с аромата.

Бели, розови, червени,

омайни са цветята.

 

Достигнахме с години

в живота си предели.

Могат ли да цъфнат

пак розите червени?

 

Розите са с тръни,

пробождат те сърцата.

Но нали с любовта

сме живи на земята…

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??