26.05.2019 г., 18:05 ч.

Червени Сърца 

  Поезия » Любовна
482 0 1

                  Червени Сърца

 

Няма купа, няма титла но няма и тишина,

смели сме, силни сме, ние сме Червени сърца!

Още от дете ЦСКА запали нашето сърце,

и огъня гори в мен, гори и в моето дете!

 

Сами срещу всички и отново сме до върха,

до  отбора,до червените футболисти на ЦСКА!

С червено знаме, с шалчета заедно в ръка,

заедно сме на стадиона, аз и моите деца!

 

Взеха ни пак купата, но тя остана в нас,

борихме се за нея всеки ден и всеки час.

Взеха я превзеха я пак на всяка цена,

а това е само спорт, футбол, само една игра?!

 

Какво да кажа пак, отново на мойте деца,

кое е сега честно и кое не е в тази игра!

А те гледат, виждат, разбират вече и сами,

вярваме че накрая любимия ЦСКА ще победи!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??