Няма купа, няма титла но няма и тишина,
смели сме, силни сме, ние сме Червени сърца!
Още от дете ЦСКА запали нашето сърце,
и огъня гори в мен, гори и в моето дете!
Сами срещу всички и отново сме до върха,
до отбора,до червените футболисти на ЦСКА!
С червено знаме, с шалчета заедно в ръка,
заедно сме на стадиона, аз и моите деца!
Взеха ни пак купата, но тя остана в нас,
борихме се за нея всеки ден и всеки час.
Взеха я превзеха я пак на всяка цена,
а това е само спорт, футбол, само една игра?!
Какво да кажа пак, отново на мойте деца,
кое е сега честно и кое не е в тази игра!
А те гледат, виждат, разбират вече и сами,
вярваме че накрая любимия ЦСКА ще победи!
© Валентин Миленов All rights reserved.