Червено
Цвят дълбок и много любим,
на топло в мислите завит, незабравим.
Изпраща те в свят безкраен,
той е следата от онзи спомен таен.
Всичко поглъща и само иска,
но нещо желано вътре в теб притиска...
Оставя след себе си голяма празнина,
а чувствата така големи са, цяла долина...
Казват, че това е цветът на любовта,
а за мен е само във вените
адреналина, лудостта.
Сладко изкушение, цвят потаен,
но той ще обещае ли, че ще е завинаги, безкраен?
Всичко слива се в едно
и той спуска се нежно надолу по моето бедро.
Илюзията сладка пускаш по огненото тяло с кубче лед,
а аз пак и пак избирам само теб...
Е. Х.
© Eе Хх Всички права запазени