7.07.2020 г., 11:19 ч.

Честит да си 

  Поезия
816 1 0

            На сина ми

 

Светулки ще ти подаря

да ти светлеят битието.

И от магична светлина

да ти е водено сърцето.

 

Нека слънцето пече

и се оглежда във водата.

На този ден, едно момче

си е последвало съдбата.

 

Аз до него ще стоя,

разбира се, че без да преча.

Сбъднатата мечта

е пъзелче от цяла вечност.

 

И с лекота на светлина

картината ще се реди,

за да блести от красота

и с твоят образ да блести. 

 

Бъди честит на този ден!!!

Достоен, сине, ни бъди!!!

Денят е твоят ден рожден,

с успехи, ти ни почерпи.

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??