Честит имен ден
Един мъж много ми е мил.
С красиво име Самуил.
През февруари е роден.
А днес празнува имен ден.
Аз много, много го обичам.
Наново, с него взех да сричам.
Той е по- верен и от куче-
любимото ми, малко внуче!
20.08.2016
© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени