Aug 22, 2016, 12:11 AM

Честит имен ден 

  Poetry
392 0 1

Честит имен ден

 

Един мъж много ми е мил.

С красиво име Самуил.

През февруари е роден.

А днес празнува имен ден.

 

Аз много, много го обичам.

Наново, с него взех да сричам.

Той е по- верен и от куче-

любимото ми, малко внуче!

 

20.08.2016

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??